Találkozások

Teliholdas női program szeptember 9-én

d385994d4cae78ceaa67fd8380c7b907

Szeptemberben a halak telihold energiájában alkalom adódik arra, hogy nőként, a női energiák megélésével és használatával tegyünk azért, hogy a világ élhetőbb legyen. Ezen a napon a munkánk, a hivatásunk, az intuiciónk lesz fókuszban.

Alkalom arra, hogy női körben, a női energiákat megélve, megtapasztalva, velük feltöltődve köszöntsük a teliholdat és vigyük ezt a gyönyörű minőséget a hétköznapokba. 

2017 szeptember 09-én 18.00-20.00 között Energiablokkok oldásával egybekötött meditációt kizárólag csak NŐKNEK.

Halak TELIHOLD lesz és újra megtartom a szokásos havi meditációt, amelynek fókuszában a munkánk, a hivatásunk, a vállalt feladatunk és az intuíció lesz. Fiatalon az iskola elvégzése után sokak egyetlen munkában, hivatásban élik le az életüket. Vannak azonban közöttünk, akik érzik, hogy váltani szeretnének, vagy éppen a meglévő tevékenységük mellett mást is szeretnének végre csinálni. Időnként érdemes ránézni a lelkünkben változó vagy éppen alakuló inspirációkra, mert ezekkel kiteljesedettebé válunk. Nincs lehetetlen, és bármikor képesek vagyunk váltani, változtatni. Nem kell és nem érdemes más elképzelései, vágyai szerint élnünk az életet. Néha van, hogy ezeket az inspirációkat nem akarjuk meghallani, mert akkor jobban belesimulunk a környezetbe. Ilyenkor csak azt érezzük, hogy nem vagyunk boldogak, vagy nem úgy ahogyan mi szeretnénk. Érdemes ezeket felülvizsgálni és lehet rájövünk, hogy a munkánk, a hivatásunk tökéletesen megfelel és boldogok vagyunk benne, csak éppen egy új hobbi, egy új tevékenység van, ami arra vár, hogy beengedjük az életünkbe, hogy teljesebbnek élhessük meg az életet.

Halld meg hát, a TE igazi bensőd vágyát, késztetését és az élet megteremti a beteljesülést, ami valóban boldoggá tesz! Mindössze annyi a dolgod, hogy befelé figyelsz csendben, szeretettel, hogy megtaláld azt, aki a legfontosabb, akiért megszülettél, aki a legnagyobb kincs : ÖNMAGADAT!

 Ezeket a témákat fogjuk érinteni, és a vezetett imagináció ezekben a témákban segíti majd a felismeréseidet támogatni a közös térben.

Ezen a napon is megtapasztalhatod a két minőségű női energiát és az ezekkel való gyógyulást és kibontakozást, ahogyan az előző alkalmakkal is.

Ezen a napon tehát a fókusz a MUNKA , a HIVATÁS, az Új INSPIRÁCIÓK BEFOGADÁSA  lesz. 

 Tudom, hogy minden NŐBEN él a harmónia megteremtésének csodája. ÉLJ VELE! Ezen a napon a közös programon, találd meg, éld meg, erősítsd fel a benned lévő HARMÓNIÁT!

Gyere el, ha a következő dolgok érdekelnek vagy érintenek

 • A női teremtő energiák képesek jobbá tenni a világot.
 • Úgy érzed, hogy a női témák, a nőiség sokat foglalkoztat.
 • Keresed a módját annak, hogyan élheted meg, hogyan teljesedhetsz ki a női minőségekben.
 • Úgy érzed, hogy kapcsolatba szeretnél kerülni azokkal a női energiákkal, amelyek által kiteljesedhetsz
 • Szeretnél lágyabb, befogadóbb, szelídebb lenni
 • Nőgyógyászati problémáid voltak vagy most is vannak az életedben
 • Problémás a férfiakkal való kapcsolatod
 • Javítani szeretnéd a párkapcsolatodat
 • Párkapcsolatra vágysz

Ez a női kör, amit tartok egyre erősebb energiát képes áramoltatni. Vannak akik hónapról hónapra eljönnek, mert érzik, hogy ez az energia amit a női csoport képes megteremteni, hozzájárul az életük jobbulásához. Megtapasztalni azt, hogy a csoportnak van ereje és a folyamatokat gyorsabban képes beindítani, mint ha magányosan csinálod.

A program úgy épül fel, hogy van egy kezdő meditáció, amelyben megtapasztalhatod az energia áramlást és a tiszta szeretet lüktetését a testedben és a környezetedben. Itt tényleg megélheted, hogy a gondolatok nem pörögnek, hanem megállnak, vagy legalább lelassulnak. Ekkor kialakul egy tér, ami gyógyít és tisztít mindenkit aki benne van, akkor is, ha nem érzékeli az energiákat, megtapasztal egy nyugalmat, megtapasztalja a békét.

A második részben egy vezetett imagináció történik, ami a csoporttól függően mélyül el. Vannak egészen különleges esték, van amikor többen tapasztalnak csúcsélményeket, amelyek biztosan elkísérik a spirituális útjukon.

Neked ajánlom ezt a programot, ha úgy érzed, hogy eljött az ideje, hogy szembenézz az akadályozó dolgokkal, ha szeretnél végre több új dolgot az életbe és mindezt rugalmasan, kedvesen, gyengéden, lágyan.

Neked ajánlom, ha szeretnéd fényesíteni a megérzéseidet és magabiztosan hallgatni a belső hangodra.

Miközben Égi segítséggel, a csoport erejének rezgésszint emelő hatását saját életed felfényesítésére beépíted, Te is tehetsz másokért.

Az oldással a régi minták, energia lenyomatokat tisztítjuk, addig ameddig a te lelked engedi, és amire fel vagy készülve.

Tapasztalatom, hogy nőként a női ágról mi visszük tovább a megoldandó problémákat, titkokat, nehézségeket. Ha probléma jelentkezik, a női létünkben csakis mi vagyunk képesek megoldani azt.

Ha kapcsolatban élsz, a kapcsolatodat fényesítheted a saját női rezgésszinted emelésével.

Ha nincs kapcsolatod és arra vágysz a női energiáid fényesítésével fényt viszel az életedbe, hogy a Te ragyogásodat észrevegye a jövendő párod.

 Helyszín: Budapest,

Részvételi díj: 1.500 Ft

 Akik ott voltak az AUGUSZTUSI programon, ezt írták:

 • Nyílt őszinte érzéseim voltak, baráti körben. Köszönöm az élményt
 • Közel hozott a szeretet áramláshoz, energiát kaptam
 • A közös áramlással ellazultam.
 • Tetszett a nyugalom, a figyelmesség a csoportra. Nyugalomban, koncentráltan éltem meg. Köszönöm szépen! Az útmutatást egy olyan világba, ami nagyon is valóságos. Közeledem oda, ami a gyökere annak, amivel dolgom van. Ma nagyon tisztán megéltem.
 • Minden szuper volt, köszönöm, hogy itt lehettem
 • A gyertyához kötés nagyon tetszett. Jól éreztem magam
 • Éreztem az energiákat, ami jó volt. Megengedem magamnak, hogy mást tegyek, mint a felmenőim.
 • Nagyon jól éreztem magam, tetszett az imagináció és a gyakorlatok.
 • Tetszett a programban a felismerés amit kaptam. Nagyon jól éreztem magam, sok feszültségtől szabadultam meg, újra könnyednek, felszabadultnak érzem magam. Nagyon köszönöm a lehetőséget, nagy segítség ez a meditáció a mai rohanó világban, amikor kevés időt szánunk, hogy a női mivoltunkra figyeljünk.
 • Tetszett  a kiszámíthatóság, hogy biztosan jó dolgok történnek. Átmosva tiszta energiákkal feltöltődve érzem magam. A lágyság és a szeretet amivel megtöltöd a teret mindig vonz. Egész nyáron ruhában és szoknyában jártam.
 • Előjönnek olyan gondolatok, érzések, amin van mit dolgozzak. Most is nagyon jó volt, mint mindig. Köszönöm szépen.
 • Felkavaró volt és elgondolkodtató
 • Tetszett a nyugalom. Jól éreztem magam. Köszönöm
 • Nagyon jól éreztem amgam. Hálás köszönet ezekért az alkalmakért.
 • Nekem a legnyugodtabb volt eddig. Lelazultam. Jó, hogy vagy
 • Tetszett a programban a hozzáállásod, a jelenléted. Nagyon jól éreztem magam, maradtam volna még.

 Ha úgy érzed, hogy most SZEPTEMBER 9-én itt a helyed, akkor várlak szeretettel!

A helyek száma korlátozott, ha jönni szeretnél, kérlek jelnetkezz mielőbb!

Albu Ili

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Tanácsadás

Kérek értesítést az új bejegyzésről

E-mail cím:*E-mail cím újra:*Hogyan szólítsalak:*

 

 

Facebook

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod.
Adatvédelem