Találkozások

Teliholdas női program augusztus 8-án

d385994d4cae78ceaa67fd8380c7b907

Most a vizöntő telihold napján újra alkalom adódik arra, hogy nőként, a női energiák megélésével és használatával tegyünk azért, hogy a világ élhetőbb legyen. Ezen a napon a családi terhek letevése, a régi minták feloldása és az új inspirációk befogadása lesz fókuszban.

Alkalom arra, hogy női körben, a női energiákat megélve, megtapasztalva, velük feltöltődve köszöntsük a teliholdat és vigyük ezt a gyönyörű minőséget a hétköznapokba. 

2017 augusztus 8-án 18.00-20.00 között Energiablokkok oldásával egybekötött meditációt kizárólag csak NŐKNEK.

Most VÍZÖNTŐ TELIHOLD lesz és újra megtartom a szokásos havi meditációt, amelynek fókuszában a családi terhek letevése, a régi minták feloldása és az új inspirációk befogadása áll. Vannak akik képtelenek kilépni a családi mintából és ismétlik az anyjuk, nagyanyjuk sorsát. Vannak akik csak néhány dologban követik a mintát. Nem kell nőként az elmúlt generációk terheit magunkra vállalni és legfőképpen nem kell a saját lányunknak továbbadni azt amiben mi is szenvedünk. Érdemes mindenkinek ezeket a mintákat mgtisztítani és feloldani, hogy boldogan élhessük a mindennapokat. A régi minták helyét pedig érdemes feltölteni új inspirációkkal, hogy ne adjunk helyet annak, hogy visszacsináljuk a mintákat, hiszen azok már olyan ismerősek.

Halld meg hát, a TE igazi bensőd vágyát, késztetését és az élet megteremti a beteljesülést, ami valóban boldoggá tesz! Mindössze annyi a dolgod, hogy befelé figyelsz csendben, szeretettel, hogy megtaláld azt, aki a legfontosabb, akiért megszülettél, aki a legnagyobb kincs : ÖNMAGADAT!

 Ezeket a témákat fogjuk érinteni, és a vezetett imagináció ezekben a témákban segíti majd a felismeréseidet támogatni a közös térben.

Ezen a napon is megtapasztalhatod a két minőségű női energiát és az ezekkel való gyógyulást és kibontakozást, ahogyan az előző alkalmakkal is.

Ezen a napon tehát a fókusz a TERHEK LETEVÉSE , a RÉGI MINTÁK FELOLDÁSA, az Új INSPIRÁCIÓK BEFOGADÁSA  lesz. 

 Tudom, hogy minden NŐBEN él a harmónia megteremtésének csodája. ÉLJ VELE! Ezen a napon a közös programon, találd meg, éld meg, erősítsd fel a benned lévő HARMÓNIÁT!

Gyere el, ha a következő dolgok érdekelnek vagy érintenek

 • A női teremtő energiák képesek jobbá tenni a világot.
 • Úgy érzed, hogy a női témák, a nőiség sokat foglalkoztat.
 • Keresed a módját annak, hogyan élheted meg, hogyan teljesedhetsz ki a női minőségekben.
 • Úgy érzed, hogy kapcsolatba szeretnél kerülni azokkal a női energiákkal, amelyek által kiteljesedhetsz
 • Szeretnél lágyabb, befogadóbb, szelídebb lenni
 • Nőgyógyászati problémáid voltak vagy most is vannak az életedben
 • Problémás a férfiakkal való kapcsolatod
 • Javítani szeretnéd a párkapcsolatodat
 • Párkapcsolatra vágysz

Ez a női kör, amit tartok egyre erősebb energiát képes áramoltatni. Vannak akik hónapról hónapra eljönnek, mert érzik, hogy ez az energia amit a női csoport képes megteremteni, hozzájárul az életük jobbulásához. Megtapasztalni azt, hogy a csoportnak van ereje és a folyamatokat gyorsabban képes beindítani, mint ha magányosan csinálod.

A program úgy épül fel, hogy van egy kezdő meditáció, amelyben megtapasztalhatod az energia áramlást és a tiszta szeretet lüktetését a testedben és a környezetedben. Itt tényleg megélheted, hogy a gondolatok nem pörögnek, hanem megállnak, vagy legalább lelassulnak. Ekkor kialakul egy tér, ami gyógyít és tisztít mindenkit aki benne van, akkor is, ha nem érzékeli az energiákat, megtapasztal egy nyugalmat, megtapasztalja a békét.

A második részben egy vezetett imagináció történik, ami a csoporttól függően mélyül el. Vannak egészen különleges esték, van amikor többen tapasztalnak csúcsélményeket, amelyek biztosan elkísérik a spirituális útjukon.

Neked ajánlom ezt a programot, ha úgy érzed, hogy eljött az ideje, hogy szembenézz az akadályozó dolgokkal, ha szeretnél végre több új dolgot az életbe és mindezt rugalmasan, kedvesen, gyengéden, lágyan.

Neked ajánlom, ha szeretnéd fényesíteni a megérzéseidet és magabiztosan hallgatni a belső hangodra.

Miközben Égi segítséggel, a csoport erejének rezgésszint emelő hatását saját életed felfényesítésére beépíted, Te is tehetsz másokért.

Az oldással a régi minták, energia lenyomatokat tisztítjuk, addig ameddig a te lelked engedi, és amire fel vagy készülve.

Tapasztalatom, hogy nőként a női ágról mi visszük tovább a megoldandó problémákat, titkokat, nehézségeket. Ha probléma jelentkezik, a női létünkben csakis mi vagyunk képesek megoldani azt.

Ha kapcsolatban élsz, a kapcsolatodat fényesítheted a saját női rezgésszinted emelésével.

Ha nincs kapcsolatod és arra vágysz a női energiáid fényesítésével fényt viszel az életedbe, hogy a Te ragyogásodat észrevegye a jövendő párod.

 Helyszín: Budapest,

Részvételi díj: 1.500 Ft

 Akik ott voltak a JÚLIUSI programon, ezt írták:

 • Lassan tisztulnak le bennem a viszonyulásaim. Hogy eddig hogyan mozgatott meg érzelmileg pl. más nők pillantása, méregetése a támogató női energiáimban. Köszönöm a példákat és az útmutatást.
 • A mai téma nagyon aktuális volt. Megnyugodtam. Elkeseredetten érkeztem és ez folyamatosan oldódott.
 • Jobban ment, mint gondoltam. Sikerült végig csinálnom. Feltöltődtem, köszönöm. Jövök még...
 • Az egész nagyon jó volt. Hálásan köszönöm ezeket az alkalmakat.
 • Tetszett a programon a békesség, a szeretetteljes fogadtatás, a meditáció
 • Jó volt a témaválasztás, moist pont ez foglalkoztatott ( a kapcsolatok)
 • Tetszett a program témája, az összeadódó energiák áramlása, a vezető hangja megnyugtató volt.
 • Jó volt a vezetett imagináció.
 • Tetszett a kedves nyugodt hang. Remélem a nőiességemre megoldást találtam, de ez csak később derül. Köszönöm.
 • Az első meditáció során olyan kérdésemre kaptam választ, amiről nem is tudtam, hogy kérdéses számomra.  A bevezető a női méhről, szintén nagyon tetszett.
 • Köszönöm, szeretnék jönni a legközelebb is. Sok siekrt a munkádban.
 • Tetszett, hogy éreztem az bizsergést, az energia áramlást.

 Ha úgy érzed, hogy most augusztus 8-án itt a helyed, akkor várlak szeretettel!

Albu Ili

 A HELYEK SZÁMA BETELT!

LEGKÖZELEBB SZEPTEMBER 8-ÁN LESZ HASONÓ PROGRAM

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Tanácsadás

Kérek értesítést az új bejegyzésről

E-mail cím:*E-mail cím újra:*Hogyan szólítsalak:*

 

 

Facebook

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod.
Adatvédelem