Találkozások

Teliholdas női program július 8-án

d385994d4cae78ceaa67fd8380c7b907

Most a bak telihold napján újra alkalom adódik arra, hogy nőként, a női energiák megélésével és használatával tegyünk azért, hogy a világ élhetőbb legyen. Ezen a napon a kapcsolatok, a biztonság és  a védelem kerülnek előtérbe, hogy minden helyzetben biztonságos szilárd talajon állj és képes legyél megvédeni magad amikor ennek szükségét érzed.

Alkalom arra, hogy női körben, a női energiákat megélve, megtapasztalva, velük feltöltődve köszöntsük a teliholdat és vigyük ezt a gyönyörű minőséget a hétköznapokba. 

2017 július 8-án 18.00-20.00 között Energiablokkok oldásával egybekötött meditációt kizárólag csak NŐKNEK.

Most BAK TELIHOLD lesz és újra megtartom a szokásos havi meditációt, amelynek fókuszában a kapcsolatok, a biztonság és a védelem lesz.Az életünk minőségét meghatározza a kapcsolataink milyensége, az érzelmi és anyagi biztonságunk és a saját terünk, ami védelmet képes nyújtani.

Minden emberrel akivel kapcsolatba kerülsz, hatást gyakoroltok egymásra. Ez lehet éppen a hozzád legközelebb lévő személy, vagy lehet mindössze egy tekintet az utcán, ami energetikailag hat majd rád. Ha boldog, jó életet szeretnél magadnak, akkor a kapcsolataidra érdemes különös figyelmet fordítanod. Ezek képesek támogatni és szabotálni.

A biztonságos létezés alap építőköve a boldog élethez és erre térre van szükségünk. Arra a térre, amit mindenki tiszteletben tart, elsősorban mi magunk. Szelíden, tisztán határozottan ezt a teret védenünk kell. Erre tanítok most technikát, amit használni leszel képes a mindennapokban. Ez egy erőteljes technika ami képes védelmezni téged a felzaklató energiákkal szemben, miközben a szeretet lágy energiájának áramlásában vagy.

Halld meg hát, a TE igazi bensőd vágyát, késztetését és az élet megteremti a beteljesülést, ami valóban boldoggá tesz! Mindössze annyi a dolgod, hogy befelé figyelsz csendben, szeretettel, hogy megtaláld azt, aki a legfontosabb, akiért megszülettél, aki a legnagyobb kincs : ÖNMAGADAT!

 Ezeket a témákat fogjuk érinteni, és a vezetett imagináció ezekben a témákban segíti majd a felismeréseidet támogatni a közös térben.

Ezen a napon is megtapasztalhatod a két minőségű női energiát és az ezekkel való gyógyulást és kibontakozást, ahogyan az előző alkalmakkal is.

Ezen a napon tehát a fókusz a KAPCSOLAT , a BIZTONSÁG, a VÉDELEM témáján lesz. 

 Tudom, hogy minden NŐBEN él a harmónia megteremtésének csodája. ÉLJ VELE! Ezen a napon a közös programon, találd meg, éld meg, erősítsd fel a benned lévő HARMÓNIÁT!

Gyere el, ha a következő dolgok érdekelnek vagy érintenek

 • A női teremtő energiák képesek jobbá tenni a világot.
 • Úgy érzed, hogy a női témák, a nőiség sokat foglalkoztat.
 • Keresed a módját annak, hogyan élheted meg, hogyan teljesedhetsz ki a női minőségekben.
 • Úgy érzed, hogy kapcsolatba szeretnél kerülni azokkal a női energiákkal, amelyek által kiteljesedhetsz
 • Szeretnél lágyabb, befogadóbb, szelídebb lenni
 • Nőgyógyászati problémáid voltak vagy most is vannak az életedben
 • Problémás a férfiakkal való kapcsolatod
 • Javítani szeretnéd a párkapcsolatodat
 • Párkapcsolatra vágysz

Ez a női kör, amit tartok egyre erősebb energiát képes áramoltatni. Vannak akik hónapról hónapra eljönnek, mert érzik, hogy ez az energia amit a női csoport képes megteremteni, hozzájárul az életük jobbulásához. Megtapasztalni azt, hogy a csoportnak van ereje és a folyamatokat gyorsabban képes beindítani, mint ha magányosan csinálod.

A program úgy épül fel, hogy van egy kezdő meditáció, amelyben megtapasztalhatod az energia áramlást és a tiszta szeretet lüktetését a testedben és a környezetedben. Itt tényleg megélheted, hogy a gondolatok nem pörögnek, hanem megállnak, vagy legalább lelassulnak. Ekkor kialakul egy tér, ami gyógyít és tisztít mindenkit aki benne van, akkor is, ha nem érzékeli az energiákat, megtapasztal egy nyugalmat, megtapasztalja a békét.

A második részben egy vezetett imagináció történik, ami a csoporttól függően mélyül el. Vannak egészen különleges esték, van amikor többen tapasztalnak csúcsélményeket, amelyek biztosan elkísérik a spirituális útjukon.

Neked ajánlom ezt a programot, ha úgy érzed, hogy eljött az ideje, hogy szembenézz az akadályozó dolgokkal, ha szeretnél végre több új dolgot az életbe és mindezt rugalmasan, kedvesen, gyengéden, lágyan.

Neked ajánlom, ha szeretnéd fényesíteni a megérzéseidet és magabiztosan hallgatni a belső hangodra.

Miközben Égi segítséggel, a csoport erejének rezgésszint emelő hatását saját életed felfényesítésére beépíted, Te is tehetsz másokért.

Az oldással a régi minták, energia lenyomatokat tisztítjuk, addig ameddig a te lelked engedi, és amire fel vagy készülve.

Tapasztalatom, hogy nőként a női ágról mi visszük tovább a megoldandó problémákat, titkokat, nehézségeket. Ha probléma jelentkezik, a női létünkben csakis mi vagyunk képesek megoldani azt.

Ha kapcsolatban élsz, a kapcsolatodat fényesítheted a saját női rezgésszinted emelésével.

Ha nincs kapcsolatod és arra vágysz a női energiáid fényesítésével fényt viszel az életedbe, hogy a Te ragyogásodat észrevegye a jövendő párod.

 Helyszín: Budapest,

Részvételi díj: 1.500 Ft

A helyedet regisztrációval biztosíthatod, a helyek száma 20 . Kérlek, akkor regisztrálj, ha el fogsz jönni a programra.

Regisztrációhoz kérlek küldj egy e-mailt az alábbi címre:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Akik ott voltak a JÚNIUSI programon, ezt írták:

 • Tetszett a program hangulata, üzenete, nyugalma. Köszönöm szépen.
 • Tetszett a támogató légkör.
 • Nyugalommal távozom, már várom a következőt.
 • Nagyon szépen köszönöm, hogy itt lehettem. Ha tehetem legközelebb is jövök. Egyre inkább érzem a pozitív energiát magamban. Tetszett a meditáció levezetése, a nyugodt légkör, a profizmus.
 • Tetszett a közös energia, ami áramlik közöttünk, a végtelen nyugalom, ellazultság. Jó, hogy csinálod ezeket a találkozókat, sokat ad nekünk mindannyiunknak.
 • Jó volt, hogy megosztottuk a gondolatainkat. Jó csoport jött ma össze.
 • Ellazulás, végtelen nyugalom és béke. Köszönöm
 • Tetszett a meditáció vezetése, nyugtatóan hatott rám.
 • Nagyon jól éreztem magam. Tetszett a meditáció, a tanácsok, a feladat. Csoda amit csinálsz!

 Ha úgy érzed, hogy most július 8-án itt a helyed, akkor várlak szeretettel!

Albu Ili

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Tanácsadás

Kérek értesítést az új bejegyzésről

E-mail cím:*E-mail cím újra:*Hogyan szólítsalak:*

 

 

Facebook

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod.
Adatvédelem