Találkozások

Teliholdas női program június 8-án

d385994d4cae78ceaa67fd8380c7b907

Most a nyilas telihold napon újra alkalom adódik arra, hogy nőként, a női energiák megélésével és használatával tegyünk azért, hogy a világ élhetőbb legyen. Ezen a napon a szabadság, a lendület és  a tervek kerülnek előtérbe, hogy megtaláld a saját szabadságodat és végre a saját álmaidat élhesd, ne azt, amit mások sugallnak neked.

Alkalom arra, hogy női körben, a női energiákat megélve, megtapasztalva, velük feltöltődve köszöntsük a teliholdat és vigyük ezt a gyönyörű minőséget a hétköznapokba. 

2017 június 8-án 18.00-20.00 között Energiablokkok oldásával egybekötött meditációt kizárólag csak NŐKNEK.

Most NYILAS TELIHOLD lesz és újra megtartom a szokásos havi meditációt, amelynek fókuszában a szabadság, a lendület és a tervek lesznek. Most az év közepén, az év elején megfogalmazott terveidet, vágyaidat sorra veheted, újrafogalmazhatod, lendülettel töltheted fel magadat, hogy az igazán mély, igazán téged szolgáló vágyaidat terveidet megvalósítsd.

Sokan élik úgy az életüket, hogy elfelejtik a saját vágyaikat, mert annyi más embernek, eszmének, társadalmi elvárásnak, szokásnak akarnak megfelelni, hogy a végére már már azt hiszik, hogy azok mind az ő vágyai voltak. Éppen csak amikor eléri, megvalósítja, akkor nem érez beteljesülést, nem érezheti meg, hiszen csak egy feladatot teljesített. Eltelik az élet a feladatok teljesítésével, és egy örök üresség érzésével, mert a lélek érzi közben, hogy boldogtalan és rá senki nem hallgat.

Halld meg hát, a TE igazi bensőd vágyát, késztetését és az élet megteremti a beteljesülést, ami valóban boldoggá tesz! Mindössze annyi a dolgod, hogy befelé figyelsz csendben, szeretettel, hogy megtaláld azt, aki a legfontosabb, akiért megszülettél, aki a legnagyobb kincs : ÖNMAGADAT!

 Ezeket a témákat fogjuk érinteni, és a vezetett imagináció ezekben a témákban segíti majd a felismeréseidet támogatni a közös térben.

Ezen a napon is megtapasztalhatod a két minőségű női energiát és az ezekkel való gyógyulást és kibontakozást, ahogyan az előző alkalmakkal is.

Ezen a napon tehát a fókusz a SZABADSÁG , a LENDÜLET, az IGAZ TERVEK lesznek. 

Tudom, hogy minden NŐBEN él a harmónia megteremtésének csodája. ÉLJ VELE! Ezen a napon a közös programon, találd meg, éld meg, erősítsd fel a benned lévő HARMÓNIÁT!

Gyere el, ha a következő dolgok érdekelnek vagy érintenek

 • A női teremtő energiák képesek jobbá tenni a világot.
 • Úgy érzed, hogy a női témák, a nőiség sokat foglalkoztat.
 • Keresed a módját annak, hogyan élheted meg, hogyan teljesedhetsz ki a női minőségekben.
 • Úgy érzed, hogy kapcsolatba szeretnél kerülni azokkal a női energiákkal, amelyek által kiteljesedhetsz
 • Szeretnél lágyabb, befogadóbb, szelídebb lenni
 • Nőgyógyászati problémáid voltak vagy most is vannak az életedben
 • Problémás a férfiakkal való kapcsolatod
 • Javítani szeretnéd a párkapcsolatodat
 • Párkapcsolatra vágysz

Ez a női kör, amit tartok egyre erősebb energiát képes áramoltatni. Vannak akik hónapról hónapra eljönnek, mert érzik, hogy ez az energia amit a női csoport képes megteremteni, hozzájárul az életük jobbulásához. Megtapasztalni azt, hogy a csoportnak van ereje és a folyamatokat gyorsabban képes beindítani, mint ha magányosan csinálod.

A program úgy épül fel, hogy van egy kezdő meditáció, amelyben megtapasztalhatod az energia áramlást és a tiszta szeretet lüktetését a testedben és a környezetedben. Itt tényleg megélheted, hogy a gondolatok nem pörögnek, hanem megállnak, vagy legalább lelassulnak. Ekkor kialakul egy tér, ami gyógyít és tisztít mindenkit aki benne van, akkor is, ha nem érzékeli az energiákat, megtapasztal egy nyugalmat, megtapasztalja a békét.

A második részben egy vezetett imagináció történik, ami a csoporttól függően mélyül el. Vannak egészen különleges esték, van amikor többen tapasztalnak csúcsélményeket, amelyek biztosan elkísérik a spirituális útjukon.

Neked ajánlom ezt a programot, ha úgy érzed, hogy eljött az ideje, hogy szembenézz az akadályozó dolgokkal, ha szeretnél végre több új dolgot az életbe és mindezt rugalmasan, kedvesen, gyengéden, lágyan.

Neked ajánlom, ha szeretnéd fényesíteni a megérzéseidet és magabiztosan hallgatni a belső hangodra.

Miközben Égi segítséggel, a csoport erejének rezgésszint emelő hatását saját életed felfényesítésére beépíted, Te is tehetsz másokért.

Az oldással a régi minták, energia lenyomatokat tisztítjuk, addig ameddig a te lelked engedi, és amire fel vagy készülve.

Tapasztalatom, hogy nőként a női ágról mi visszük tovább a megoldandó problémákat, titkokat, nehézségeket. Ha probléma jelentkezik, a női létünkben csakis mi vagyunk képesek megoldani azt.

Ha kapcsolatban élsz, a kapcsolatodat fényesítheted a saját női rezgésszinted emelésével.

Ha nincs kapcsolatod és arra vágysz a női energiáid fényesítésével fényt viszel az életedbe, hogy a Te ragyogásodat észrevegye a jövendő párod.

 Helyszín: Budapest,

Részvételi díj: 1.500 Ft

A helyedet regisztrációval biztosíthatod, a helyek száma 20 . Kérlek, akkor regisztrálj, ha el fogsz jönni a programra.

Regisztrációhoz kérlek küldj egy e-mailt az alábbi címre:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Akik ott voltak a MÁJUSI programon, ezt írták:

 • Teljesen más volt, mint az otthoni meditációk, éreztem az összeadódótt energiákat. Köszönöm szépen az élményt!
 • A programban a varázslat tetszett, ami mindig van itt :-). Soha ne hagyd abba, nagyon sokat segítesz sok embernek. Köszönöm, jóságos vagy ♥
 • Kellemes környezetben, összeszedett, felépített volt a program végigvezetve. Feltöltődtem.
 • Tetszett a meditáció és a beszélgetés része is. Nagyon jól éreztem magam, jó érzés ebbena  körben lenni veled. Köszönöm!
 • Kellemes társaság, békés nyugodt légkör, erős energiák.
 • Nagyon jól éreztem magam, fantasztikus vagy, köszönöm szépen az estét ♥
 • Tetszett a programban a nyugalom, a személyed, köszönöm szépen!
 • Nagyon nagyon feltöltődtem, nem csak energiával, hanem fényességgel is. Köszönet minden alkalomért és azért a sok új élményért és érzésért.
 • Tetszett a programben ahogy összeraktad: az energiák, a csoport és a felépítés. Feltöltődtem, mosolyogva megyek el, új gondolatokkal, könnyű érzéssel. Amikor csak tehetem itt vagyok és itt leszek, folytasd tovább a programot kérlek :-) Nagyon sokat hozzátesz az önfejlesztési úton! Hálás köszönet :-)
 • Tetszett a programban a női minőségi energiák használata. Még többet mesélj a női teremtő energiákról, mindig segít hallani róla, hogy miért vagyunk mi nők, mi a szerepünk. Köszönöm! :-)
 • Tetszett, hogy fogtuk egymás kezét, a hangod nagyon kellemes volt.
 • A három terület behozatala nagyon betalált. Délután pont ezekkel foglalkoztam: nadrág, fény, titkok, körök...
 • Tetszett az a nagyon erős energia, amit máskor nem éreztem, vagy nem ilyen erősen. Feltöltődve, rácsodálkozva az élményre megyek el. Ez az energia tényleg létezik és számomra is teljes mértékben átlhető, érezhető.

 Ha úgy érzed, hogy most június 8-án itt a helyed, akkor várlak szeretettel!

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Tanácsadás

Kérek értesítést az új bejegyzésről

E-mail cím:*E-mail cím újra:*Hogyan szólítsalak:*

 

 

Facebook

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod.
Adatvédelem