Találkozások

Teliholdas női program május 10-én

d385994d4cae78ceaa67fd8380c7b907

Ezen a skorpió telihold napon újra alkalom adódik arra, hogy nőként, a női energiák megélésével és használatával tegyünk azért, hogy a világ élhetőbb legyen. Ez egy különleges nap amikor titkainkkal szembenézhetünk és letehetjük terheinket és mindazt, ami akadályoz az életben, hogy boldogok legyünk.

Alkalom arra, hogy női körben, a női energiákat megélve, megtapasztalva, velük feltöltődve köszöntsük a teliholdat és vigyük ezt a gyönyörű minőséget a hétköznapokba. 

2017 május10-én 18.00-20.00 között Energiablokkok oldásával egybekötött meditációt kizárólag csak NŐKNEK.

Most SKORPIÓ TELIHOLD lesz és újra megtartom a szokásos havi meditációt, amelynek fókuszában a saját titkaink, a cipelt terheink és az unalomig járt köreink lesznek. Leteheted ezen a szép teliholdon mindazt ami már nem szolgál, kilépve a fényre és egy boldog, kiegyensúlyozott életet élni.

A mostani telihold felszínre hozza azokat a mély érzelmeket, amelyek rejtegetünk néha még magunk előtt is. Ez a telihold, még a kevébé érzékenyekre is hat és hajlamosak lehetünk nagy felfordulást csinálni az életünkben és a kapcsoaltainkban. Mindenkivel és minden helyzettel le akarunk számolni, és sokan érezhetik, hogy most telt be az a bizonyos pohár.

Ha tudatosak vagyunk, rájövünk arra, hogy semmi más nem történt, csak mi jutottunk el ahhoz a ponthoz, hogy végre tiszta tér legyen körülöttünk. Ezt a tisztítást megteheted úgy, hogy mindent felforgatsz magadban és körülötted, és megteheted úgy, hogy lágyan, szeretettel, női szelídséggel változtatsz.

 Ezeket a témákat fogjuk érinteni, és a vezetett imagináció ezekben a témákban segíti majd a felismeréseidet támogatni a közös térben.

Ezen a napon is megtapasztalhatod a két minőségű női energiát és az ezekkel való gyógyulást és kibontakozást, ahogyan az előző alkalmakkal is.

Ezen a napon tehát a fókusz az TITKOK , a TERHEK, a TISZTA ÉLET lesznek. 

Neked ajánlom ezt a programot, ha úgy érzed, hogy eljött az ideje, hogy ránézz életedre, azokra a körökre, amiktől úgy érzed, hogy nem tudsz szabadulni és a női energiáiddal harmóniát varázsolj a avilágba és egy boldog életet élj. Erre csak te vagy képes!

Tudom, hogy minden NŐBEN él a harmónia megteremtésének csodája. ÉLJ VELE! Ezen a napon a közös programon, találd meg, éld meg, erősítsd fel a benned lévő HARMÓNIÁT!

Gyere el, ha a következő dolgok érdekelnek vagy érintenek

 • A női teremtő energiák képesek jobbá tenni a világot.
 • Úgy érzed, hogy a női témák, a nőiség sokat foglalkoztat.
 • Keresed a módját annak, hogyan élheted meg, hogyan teljesedhetsz ki a női minőségekben.
 • Úgy érzed, hogy kapcsolatba szeretnél kerülni azokkal a női energiákkal, amelyek által kiteljesedhetsz
 • Szeretnél lágyabb, befogadóbb, szelídebb lenni
 • Nőgyógyászati problémáid voltak vagy most is vannak az életedben
 • Problémás a férfiakkal való kapcsolatod
 • Javítani szeretnéd a párkapcsolatodat
 • Párkapcsolatra vágysz

Ez a női kör, amit tartok egyre erősebb energiát képes áramoltatni. Vannak akik hónapról hónapra eljönnek, mert érzik, hogy ez az energia amit a női csoport képes megteremteni, hozzájárul az életük jobbulásához. Megtapasztalni azt, hogy a csoportnak van ereje és a folyamatokat gyorsabban képes beindítani, mint ha magányosan csinálod.

A program úgy épül fel, hogy van egy kezdő meditáció, amelyben megtapasztalhatod az energia áramlást és a tiszta szeretet lüktetését a testedben és a környezetedben. Itt tényleg megélheted, hogy a gondolatok nem pörögnek, hanem megállnak, vagy legalább lelassulnak. Ekkor kialakul egy tér, ami gyógyít és tisztít mindenkit aki benne van, akkor is, ha nem érzékeli az energiákat, megtapasztal egy nyugalmat, megtapasztalja a békét.

A második részben egy vezetett imagináció történik, ami a csoporttól függően mélyül el. Vannak egészen különleges esték, van amikor többen tapasztalnak csúcsélményeket, amelyek biztosan elkísérik a spirituális útjukon.

Neked ajánlom ezt a programot, ha úgy érzed, hogy eljött az ideje, hogy szembenézz az akadályozó dolgokkal, ha szeretnél végre több új dolgot az életbe és mindezt rugalmasan, kedvesen, gyengéden, lágyan.

Neked ajánlom, ha szeretnéd fényesíteni a megérzéseidet és magabiztosan hallgatni a belső hangodra.

Miközben Égi segítséggel, a csoport erejének rezgésszint emelő hatását saját életed felfényesítésére beépíted, Te is tehetsz másokért.

Az oldással a régi minták, energia lenyomatokat tisztítjuk, addig ameddig a te lelked engedi, és amire fel vagy készülve.

Tapasztalatom, hogy nőként a női ágról mi visszük tovább a megoldandó problémákat, titkokat, nehézségeket. Ha probléma jelentkezik, a női létünkben csakis mi vagyunk képesek megoldani azt.

Ha kapcsolatban élsz, a kapcsolatodat fényesítheted a saját női rezgésszinted emelésével.

Ha nincs kapcsolatod és arra vágysz a női energiáid fényesítésével fényt viszel az életedbe, hogy a Te ragyogásodat észrevegye a jövendő párod.

 Helyszín: Budapest,

Részvételi díj: 1.500 Ft

A helyedet regisztrációval biztosíthatod, a helyek száma 20 . Kérlek, akkor regisztrálj, ha el fogsz jönni a programra.

Regisztrációhoz kérlek küldj egy e-mailt az alábbi címre:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Akik ott voltak a MÁRCIUSI programon, így érezték magukat:

 jan

 • Tetszett a légkör, a biztonság, amit éreztem. Hálás köszönet a mai estéért. mély nyugalom és magabiztos erő amit ma hazaviszek.
 • Jó, hogy konkrét célok voltak és nekünk is kellett dolgozni. Nagyon jól éreztem magam, minig el tudok itt varázsolódni, mindig érzem az energiákat. Olyan kedves vagy! Szeretem a kisugárzásodat :-) Jóság, nyugodtság, kedvesség...
 • Tetszett a programban, hogy felépített, strukturált program, erős pozitív energiákkal
 • Nagyon jól éreztem az energiákat, jól éreztem magam. Sok szeretettel köszönöm a mai estét. Köszönöm, hogy ilyen csodás estét, meditációkat tartasz .
 • Biztos, nyugodt volt a vezetés. Először fáradt voltam, utána feltöltődtem, a végére kiröpködtek a gondolatok. Nagy erő a közös tér.
 • A megnyugtató, támogató, biztonságos közeg tetszett. Tetszett a téma, a téma feldolgozása, a hozzáállásod, a kedvességed, a vezetésed. Köszönöm ezeket az estéket.
 • Köszönöm ezeket az alkalmakat, sokat jelentenek nekem. Sokat tesznek hozzá az életemhez, érzem hogy fejlődök folyamatosan.
 • Az egész program tetszett, sok gondolatom volt, amit a gondolat megjelenése után instrukcióba kaptunk :-) Köszönöm a csodás érzést, a mai estét.
 • Tetszett, hogy sokszínű volt a program. Jó vagy :-)
 • Tetszett, hogy éreztem az energiákat. Nehogy abba hagyd ezt a programot. Amikor csak tudok, itt leszek :-)
 • Nagyon jól éreztem amgam, mert két barátomon is segíthettem. Igaz, nem tudom gyakran jönni, de sok nőnek szüksége van havonta legalább egyszer egy ilyen feltöltődésre.
 • Ötletes volt a feladat. Az imagináció nagyon tetszett. Jól éreztem magam és teljesen feltöltődtem. Minden alkalommal nagyon jó élmény és hatalmas feltöltődés.

 Ha úgy érzed, hogy most május 10-én itt a helyed, akkor várlak szeretettel!

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Tanácsadás

Kérek értesítést az új bejegyzésről

E-mail cím:*E-mail cím újra:*Hogyan szólítsalak:*

 

 

Facebook

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod.
Adatvédelem