Találkozások

Teliholdas női program március 12-én

d385994d4cae78ceaa67fd8380c7b907

Ezen a szűz telihold napon van az évben az első tízmilliószoros nap is 2017-ben, így ez egy igazán különleges nap. Tehát most a szűz telihold napján lesz az idén harmadik teliholdas program. Itt az újabb alkalom, hogy női körben, a női energiákat megélve, megtapasztalva, velük feltöltődve köszöntsük a teliholdat és vigyük ezt a gyönyörű minőséget a hétköznapokba. 

2017 március 12-én 18.00-20.00 között Energiablokkok oldásával egybekötött meditációt kizárólag csak NŐKNEK.

Most szűz  TELIHOLD lesz és újra megtartom a szokásos havi meditációt, amelynek fókuszában a csodák, a lehetőségek és a teremtés áll. Hiszed, hogy léteznek csodák, és hiszed, hogy Te is képes vagy csodákat előidézn az életedben? A csoda számodra lehetetlen, vagy életed természetes része?A szellemi és érzelmi energiádat képes vagy a földi életedben is megvalósítani?

 Ezeket a témákat fogjuk érinteni, és a vezetett imagináció ezekben a témákban segíti majd a kibontakozásodat, a teremtő erődet a közös térben megsokszorozni.

Ezen a napon is megtapasztalhatod a két minőségű női energiát és az ezekkel való gyógyulást és kibontakozást, ahogyan az előző alkalmakkal is.

Ezen a napon tehát a fókusz a CSODÁK, a LEHETŐSÉGEK, a TEREMTŐ ENERGIÁK lesznek. 

A csodák lehetnek igazán nagy dolgok is az életedben, vagy akár hétköznapiak, amelyeket lehet néha észre sem veszed. Ha nyitott vagy a világra észreveszed a kisebb csodákat is, mert néha akár az is csoda lehet, hogy eléred a vonatot, vagy parkolóhelyet találsz vagy éppen találkozol egy ismerősöddel. Ha a szíved nyitva van, azt fogod észrevenni, hogy egyre több ilyen csoda történik veled. Egyszer csak megtalálod az ideális társadat, vagy a kapcsolataid kisimúlnak, megtalálod a számodra ideális munkát, és azt fogod észrevenni, hogy egyre jobb dolgok történnek veled.

Neked ajánlom ezt a programot, ha úgy érzed, hogy eljött az ideje, hogy a CSODÁKAT a mindennapjaidba varázsold és egy boldog életet élj. Erre csak te vagy képes!

Tudom, hogy mindenkiben benne van a csoda és ezen a napon a közös programon, ébreszd Te is fel a benned lévő csodát!

Gyere el, ha a következő dolgok érdekelnek vagy érintenek

 • A női teremtő energiák képesek jobbá tenni a világot.
 • Úgy érzed, hogy a női témák, a nőiség sokat foglalkoztat.
 • Keresed a módját annak, hogyan élheted meg, hogyan teljesedhetsz ki a női minőségekben.
 • Úgy érzed, hogy kapcsolatba szeretnél kerülni azokkal a női energiákkal, amelyek által kiteljesedhetsz
 • Szeretnél lágyabb, befogadóbb, szelídebb lenni
 • Nőgyógyászati problémáid voltak vagy most is vannak az életedben
 • Problémás a férfiakkal való kapcsolatod
 • Javítani szeretnéd a párkapcsolatodat
 • Párkapcsolatra vágysz

Ez a női kör, amit tartok egyre erősebb energiát képes áramoltatni. Vannak akik hónapról hónapra eljönnek, mert érzik, hogy ez az energia amit a női csoport képes megteremteni, hozzájárul az életük jobbulásához. Megtapasztalni azt, hogy a csoportnak van ereje és a folyamatokat gyorsabban képes beindítani, mint ha magányosan csinálod.

A program úgy épül fel, hogy van egy kezdő meditáció, amelyben megtapasztalhatod az energia áramlást és a tiszta szeretet lüktetését a testedben és a környezetedben. Itt tényleg megélheted, hogy a gondolatok nem pörögnek, hanem megállnak, vagy legalább lelassulnak. Ekkor kialakul egy tér, ami gyógyít és tisztít mindenkit aki benne van, akkor is, ha nem érzékeli az energiákat, megtapasztal egy nyugalmat, megtapasztalja a békét.

A második részben egy vezetett imagináció történik, ami a csoporttól függően mélyül el. Vannak egészen különleges esték, van amikor többen tapasztalnak csúcsélményeket, amelyek biztosan elkísérik a spirituális útjukon.

Neked ajánlom ezt a programot, ha úgy érzed, hogy eljött az ideje, hogy szembenézz az akadályozó dolgokkal, ha szeretnél végre több új dolgot az életbe és mindezt rugalmasan, kedvesen, gyengéden, lágyan.

Neked ajánlom, ha szeretnéd fényesíteni a megérzéseidet és magabiztosan hallgatni a belső hangodra.

Miközben Égi segítséggel, a csoport erejének rezgésszint emelő hatását saját életed felfényesítésére beépíted, Te is tehetsz másokért.

Az oldással a régi minták, energia lenyomatokat tisztítjuk, addig ameddig a te lelked engedi, és amire fel vagy készülve.

Tapasztalatom, hogy nőként a női ágról mi visszük tovább a megoldandó problémákat, titkokat, nehézségeket. Ha probléma jelentkezik, a női létünkben csakis mi vagyunk képesek megoldani azt.

Ha kapcsolatban élsz, a kapcsolatodat fényesítheted a saját női rezgésszinted emelésével.

Ha nincs kapcsolatod és arra vágysz a női energiáid fényesítésével fényt viszel az életedbe, hogy a Te ragyogásodat észrevegye a jövendő párod.

 Helyszín: Budapest, Integrál stúdió

Részvételi díj: 1.500 Ft

A helyedet regisztrációval biztosíthatod, a helyek száma 20 . Kérlek, akkor regisztrálj, ha el fogsz jönni a programra.

Regisztrációhoz kérlek küldj egy e-mailt az alábbi címre:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Akik ott voltak a JANUÁRI programon, így érezték magukat:

 jan

 • Nagyon tetszett, amikor fogtuk egymás kezét, nagyon éreztem a támogatást. Sok mindent éreztem: melegséget, lüktetést, éreztem a sűrű energia támaszt.
 • Különleges élmény volt a mai meditáció. A múlt, az ősök, az elengedés felkavaró volt de mégis megnyugtató is egyben. És a jövő tele reménnyel. Köszönöm szépen!
 • Köszönöm újra! Nagyon mély és erős volt, a családi pedig jó érzések jöttek fel, az elképzelt is csodás volt, igyekszem megtapasztalni az élményt.
 • Ismételten jól éreztem magam. Nagyon erősen és intenzíven éreztem az energiákat.
 • Érdekes volt, sikerült ellazulnom, az otthonnal kapcsolatban minden rendben van, talán túlságosan is szeretem és ezért nem tudom elengedni.
 • Nagyon mélyen meghatott a mai nap, szinte sokkolt az energia mennyiség, ami körbe vett. Én am sírtam. Rendkívül hasznos volt. Köszönöm.
 • Nagyon erősnek éreztem és megint a végén elvesztettem a fonalat a meditációban
 • Ma este is nagyon jól éreztem magam. Erős energiák jöttek, a meditációs-imagináció rész sok érzés, érzet, gondolat jött. Feldolgozom majd a képeket...Hálásan köszönöm :-)

 Ha úgy érzed, hogy most március 12-én itt a helyed, akkor várlak szeretettel!

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Tanácsadás

Kérek értesítést az új bejegyzésről

E-mail cím:*E-mail cím újra:*Hogyan szólítsalak:*

 

 

Facebook

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod.
Adatvédelem