Találkozások

Visszajelzés az Integrál Kronobiológia tanácsadó tanfolyamról_2016

2017 intkronoAz alábbi sorokat a 2016 áprili-júniusi Integrál Kronobiológia tanácsadó tanfolyamról a résztvevői írták.

 

Nagyon kedves a személyiséged, hatalmas a tudásanyagod és jó volt hallgatni, ahogy lelkesen mindezt átadtad nekünk. Biztosan gyakorolni fogok, mert már épp belejöttem az elemzésbe, nem szeretném elfelejteni. A lányomnak folyamatosan tanítottam a kronobiológiát, külön öröm, hogy szinte minden kérdésére tudtam válaszolni. Élvezet volt Tőled tanulni, a csapat is egészen jól összekovácsolódott, hiányozni fognak ezek a hétvégék. Fontos felismerésekhez jutottam magammal és a környezetemmel kapcsolatban. Kár, hogy kötelezően nem tanítják meg mindenkinek, rengeteget segítene  a párkapcsolatokban. Kevesebb lelki beteg ember lenne, ha nem csalódnának mindenkiben, hanem a megértés és elfogadás irányítaná a gondolkodásukat.

Még egyszer köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt a tudományt, igazi élmény volt.

 Hálásan köszönök mindent, szép emlék lesz ez a tanfolyam!

 Judit

 logo

Nagyon örülök, hogy úgy döntöttem, hogy részt veszek a tanfolyamon. Nem ma kezdtem az önismereti munkát, mégis nagyon sok új dolgot tudtam meg magamról. Dicséretes a profizmusod, amivel a tanfolyamot tartottad. A tananyag jól felépített, világosan megfogalmazott volt, te pedig hitelesen adtál át mindent. Figyeltél arra, hogy mindig mindent értsünk. Tetszett, hogy sokat gyakoroltunk. Sok olyan aspektusa volt a képzésnek, amit a tanári munkámban is fel tudok használni. Nem utolsó sorban pedig nagyon jó kis csapat jött össze, jó volt együtt tanulni.

Köszönöm. M. Bea

 logo

Ismét örömmel töltött el, hogy Nálad tanulhattam.

Most is nagyon tetszettek a rendkívül jó tematikával felépített tréning napok. Mindig fenn tudtad tartani az érdeklődésünket, amelynek szerintem nagyon jó módszere a különböző témák előadásainak illetve a gyakorlásnak a megfelelő időben történő váltakozása.

Úgy érzem, hogy a korábbi kronobiológia tanfolyamon elsajátított tudásom most került igazán a helyére, most sikerült úgy elmélyítenem illetve begyakorolnom, hogy most már nyugodt szívvel tudok segíteni a hozzám fordulóknak,  akik akár önismereti téren, akár párkapcsolatukban, munkahelyi  és családi kapcsolataikban tudatosan szeretnék megismerni működésüket, alap személyiségüket, viszonyukat a másik emberhez.

Nem gondoltam volna, hogy 6 alkalom ilyen sokat tud adni, és beindít egy olyan pozitív változást, amit a környezetem szinte naponta visszaigazol. Ez a változás nem csak nálam, hanem a többieknél is érzékelhető volt, természetesen úgy, hogy mindenki megőrizte saját egyéniségét.

Egy nagyon dinamikus kis csapatban, nagyon jó hangulatban fejlődtünk az irányításod alatt alkalomról alkalomra.

Hálásan köszönöm Neked, hogy részese lehettem ennek, mert úgy érzem, hogy a változás életem minden területén beindult.

Köszönettel

Orosz Katalin

 Brigi

 

Köszönöm, hogy újból részese lehettem tanfolyamodnak (kronobiológia tanácsadó).

Személyed miatt jelentkeztem újra, mert szakértelmed, tanítási hozzáállásod, ahogy átadod tudásod és ismeretanyagaidat  „megfogott”. A jegyzetek nagyon hasznosak, érthetőek, kivitelben is a színvonalat tükrözik.  Folyamatosan képzem magam tanítványaim, vendégeim legnagyobb megelégedésére és ezzel a tanfolyammal ki tudom egészíteni spirituális szolgáltatásaimat. Köszönöm és örülök, hogy megismerhettelek, mert  szívesen tanulnék nálad továbbra is.

 Őszinte szeretettel: Bozóki Brigitta / Angyali Érintés Szépség – Ezo Központ Kft./

 logo

Köszönöm Neked, hogy a tanfolyam nemcsak tanulási lehetőség, hanem igazi élmény volt számomra. Elsősorban a tekintetben kaptam a legtöbbet, amire talán a legkevésbé számítottam: közelebb kerültem önmagam működéséhez és jobban rálátok arra, mi mindent tehetek azért, hogy harmóniában éljem az életemet. Ez engem szolgál, hogy én szolgálhassak másokat.

A személyedből Ili árad a béke és az elfogadás, hitelesen és szeretettel közvetíted felénk a tanácsadói munkához elengedhetetlen értékeket. Számomra kiváltság volt a meglátásaid által fejlődni, nemcsak tudást, hanem az élet minden területén támaszt adó szemléletmódot kaptam Tőled.

Köszönöm!

Polgár Zita

 

Ha szeretnél Te is részt venni egy hasonló tanfolyamon, itt olvashatod a következő tanfolyam leírását:

Integrál Kronobiológia Tanácsadó tanfolyam

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Tanácsadás

Kérek értesítést az új bejegyzésről

E-mail cím:*E-mail cím újra:*Hogyan szólítsalak:*

 

 

Facebook

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod.
Adatvédelem