Találkozások

Visszajelzések az önismereti kronobiológia tanfolyamról

krono

Az alábbi sorokat a Kronobiológia önismereti tanfolyam /2015 október novemberben/ résztvevői írták.

 

 

 

"MINDEN NAP gondolok Rád, és a csoportunkra, mániásan gyűjtöm az ismerősök születési dátumát és számolok. Fantasztikus technikát adtál a kezünkbe, és kedves személyiségeddel 100 %-ban le tudtad kötni a figyelmemet. Nagyon jó volt Tőled tanulni, mert nem "ledaráltad" az anyagot, hanem úgy vezetted végig az órákat, hogy tűkön ülve vártam a folytatást.
Köszönöm azt a néhány hetet, amit várakozással telve töltöttem. Sosem vártam így a hétfőt, pedig jó néhány évig jártam iskolába! Nagyon várom a tanácsadói kurzust!"
Judit

 kronotanf1

"A kronobiológiával először az Ili által összeállított multimédiás tananyagon keresztül ismerkedtem meg. Mivel azt nagyon hasznosnak találtam, úgy döntöttem, hogy mélyebbre ásom magam ebben a módszertanban. Az “élő” tanfolyam minden várakozásomat felülmúlta. Nemcsak az Ili által bemutatott tudásanyag és tapasztalat nyűgözött le, hanem az is, ahogyan mindezt átadta nekünk. Ili személyes történetei egyszerre könnyítették meg az információk befogadását, gondolkodtattak el mélyebben, és voltak ugyanakkor nagyon szórakoztatóak. Úgy láttam, mi résztvevők nagyon sokfélék voltunk (különböző hátterekkel és eltérő energiákkal érkeztünk), mégis  mindannyian nagyon élveztük a foglalkozásokat. Olyannyira, hogy az előre meghirdetett négy alkalomra még “rátetettünk" másik három estét. És hát még folytattuk volna..."
Radácsi László

 kronotanf2

"Hálásan köszönöm a lehetőséget, amely során bevezettél a kronobiológia rejtelmeibe és megismerhettem ezt a remek önismereti módszert. Nemcsak saját magam, hanem családom, barátaim, kollégáim "működését" is sikerült általa még jobban megérteni és elfogadni.
Előadásaid remekül felépített tematikája alapján alkalomról alkalomra lett teljesebb a kép.
Elmondhatom, hogy engem "megfertőztél" ezzel a tudománnyal, és már a környezetem is nagy érdeklődéssel figyeli elemzéseimet.
Remélem hamarosan lesz folytatás."
O. K.
kronotanf4
"Ili kedves, empatikus stílusa bizalmat ébreszt az emberekben. Érdeklődő, sugárzó tekintete erőt ad a rászorulóknak.
Nagy tapasztalatát készségesen megosztja a hallgatóival. Nagy élmény volt, hogy a csakrák részletes összefüggéseit feltárta előttünk.
 Azt sugallja hogy minden problémát meg lehet oldani, a terveket meg lehet valósítani azáltal, hogy a kronobiológiai ismeretek segítségével nagyobb önismeretre teszünk szert."
Pataki Judit

Tanácsadás

Kérek értesítést az új bejegyzésről

E-mail cím:*E-mail cím újra:*Hogyan szólítsalak:*

 

 

Facebook

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod.
Adatvédelem