Találkozások

Visszajelzés 2014 Budapest

 Az alábbi sorokat az Integrál Kronobiológia tanácsadó tanfolyamról 2014 április- 2014 június résztvevői írták.

 krono 2014 11

 

Számomra nagyon nagy élményt jelentett. Nem csak az engem érintő része, hogy újabb oldalamról ismertem meg magamat, hanem családtagjaimat is, illetve a köztünk lévő - számomra eddig rejtett - kapcsolati minőségekre is ráébresztett. Hiába volt sok minden a szemem előtt, ésszel, értelemmel felfogtam, de érzéssel most tudtam sok olyan dolgot átérezni, amit eddig nem, és a kettő nem ugyanaz. Ezeket nyilván a tanácsadói munkámban is fel tudom használni, hiszen ez az alap, hogy az ember a saját "háza táján" legyen rendben.

Bízom benne, hogy családtagjaim is profitálnak ebből, mert az volt az első minden tanfolyam után, hogy hazaérkezve lelkesen beszámoltam nekik a tanultakról, és bizony számukra is sokszor szembesítően hatottak a hallottak. Ez nekem mindennél többet ér. Mivel sokat segít az emberi kapcsolataimban megérteni ki, mit, miért tett és tesz,  így jobban el tudom  elfogadni a döntéseiket. Továbbá célirányosabban adhatok tanácsot majd más érdeklődőnek is, aki megkeres, mert hiszen célom másoknak segíteni a saját maguk és családtagjaikkal kapcsolatos problémáik megértésében és megoldásában.

Tanfolyamtársaink saját élményeinek megosztásából szintén sokat tanulhattunk, amelynek diszkrét kezeléséből is jó példát kaphattunk Ilikétől, a tanfolyamvezetőtől.

Ami pedig az egyéb körülményeket illeti, az is elismerésre méltó: a helyszín nagyon könnyen megközelíthető helyen található Budapesten, kellemes környezetben, ami szintén nem mellékes egy hosszadalmas, egész napos képzés során.

Erzsébet. dr. Árvainé Riklik

Örülök, hogy részt vettem a tanfolyamon. Nagyon tetszett, hogy mindenkire értő és befogadó figyelemmel voltál, senki sem érezte magát mellőzve. Nagyon jó volt a helyszín, a hangulat, szerettem ott lenni. Úgy érzem, tanfolyam által jobban megismertem önmagam és a környezetem működését, elindult bennem egyfajta elfogadás önmagammal, a környezetemmel, s élethelyzetekkel kapcsolatban. Emellett Te és Társaim visszajelzéseiből is sokat tanultam.

Köszönöm! Szarka Mónika

Személy szerint nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Nagyon jó volt alkalomról alkalomra egyre nyitottabbá válni, mind Előtted, mind pedig a többi csoport társ előtt. Személyedben az fogott meg leginkább, hogy alkalomról alkalomra Te is egyre nyíltabban beszéltél Magadról, evvel hozzájárulva ahhoz, hogy mi is el merjük mondani, ami bennünket foglalkoztat.

Nagyon sok olyan gondolat merült fel a tanfolyamon, ami részemről továbbgondolásra várt. Úgy érzem, hogy a határaim kicsit tágultak, ami szerintem nagyon fontos az életünk során. Mindez csak úgy lehetséges, ha a saját véleményünket nem gondoljuk kizárólagosnak, hanem teret adunk más véleményeknek is, még akkor is, ha esetleg első pillanatra meghökkentenek akár.

A tananyag teljesen érthető, összeszedett volt, már az első alkalomtól kezdve használható.

A helyszín is nagyon barátságos, hangulatos volt. Nagyban hozzájárult ahhoz, hogy még jobban érezzem magam a tanfolyami napokon. Köszönöm mégegyszer. Edit

Nagy várakozással, kíváncsisággal és örömmel jártam a kronobiológia tanfolyamra. Üdítően hatott rám a kellemes légkör, az izgalmas tananyag, és nem utolsósorban megtartó személyiséged, kedves Ili.

"Jó anyaként" ringattál, tanítottál, hasznos tanácsokkal láttál el minket.

Hálás vagyok mindezért, köszönöm szépen!

Éva

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Tanácsadás

Kérek értesítést az új bejegyzésről

E-mail cím:*E-mail cím újra:*Hogyan szólítsalak:*

 

 

Facebook

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod.
Adatvédelem