Találkozások

Integrál Kronobiológia Tanácsadó

Az alábbi sorokat az Integrál Kronobiológia tanácsadó tanfolyamról 2013 április- 2013 június résztvevői írták.

 int kronotanf1

 

KEDVES ILI!

Örülök, hogy részt vehettem a tanfolyamodon!

Nagyon hasznos volt! Példaértékű az, ahogyan odafigyeltél ránk és nemcsak leadtad az anyagot, hanem sok olyan dolgot adtál, tanítottál nekünk, ami nagyon fontos útmutató/kulcs, a további életünkben,/munkánkban, emberi kapcsolatainkban.

Érezni lehetett, hogy szeretnéd, hogy tudjunk ebből mi később profitálni, tudjuk a tanultakat adaptálni az életünkben. Jó volt a sok gyakorlás, a példák, mégis mindig megvolt az arány, az elmélet,- gyakorlat,- hallgatói kérdések és megválaszolások között. Mindenkire odafigyeltél, és lehetett kérdezni és választ is kaptunk.

Minden alkalommal - és azért ez nem kevés, mert hat alkalommal találkoztunk- „mag”vas, tartalmas, jól felépített volt a nap, mégis könnyed, laza is volt, de a „gyeplő” mindig nálad volt.

Külön figyelemre méltó, hogy szép dossziéban mindig megkaptuk az írásos anyagot is és a CD mellékletet, és ez olyan jó.

Munkádhoz Gratulálok! További ilyen minőségi munkát és sikereket kívánok! Örülök, hogy részese lettem!:-)) Nagyon jó ötlet a Supervízió!

                                                         Köszönettel: Barna Piroska

Korábban elvégeztem nálad a kronobiológia tanfolyamot, amit az Integrál Kronobiológia Tanácsadó tanfolyam felfrissített és nagyon hasznos tudással egészített ki. Külön köszönet azért, ahogyan a csoportot vezetted, lekövetve azt, amerre a csoport menni akart és külön figyelve a csoport összes tagjára egyénenként is! A gyakorlatok színessé és életszerűvé tették a tanfolyamot és segítették használatba átültetni az elméleti tudást, nem mellesleg nagyon jó hangulatot teremtettek!

Köszönöm! Tamás

Sokat kaptam tőled az Integrál Tanfolyamon.

Mind emberileg, mind szakmailag. Köszönöm!

Megnyugtató a személyiséged, ami komoly szakmai tudással párosul. Jól átgondolt és jól felépített volt minden tanfolyami nap. Érthető, élvezetes,  elgondolkodtató. Megtanítottad nekem a működési módot. Azt a működési módot, amivel élek, létezem. Átadtad azt a tudást, aminek a birtokában már tudni és érteni fogom a gyerekeim, a  családom, a barátaim, a környezetem "működését".

Nagyon köszönöm! Üdvözlettel: Mirtill

Kedves Ilike! 

       Szeretném megköszönni, hogy követendő mintát adtál Nekem. Oktatási módszered, összeszedettséged, lelkiismeretes, tiszteletet, tisztességet sugárzó. Személyiséged példaértékű. Azt tapasztaltam, hogy mindenre és mindenkire kiterjedt a figyelmed. Hatalmas tudás van Benned, amit nagyon jól át is tudsz adni. Külön köszönöm a kommunikációs gyakorlatokat, nagy hasznát veszem tanácsadói munkámban.

                                                                            Tisztelettel és hálával: Antalics Margit

Köszönöm Neked, hogy kigondoltad,  létrehoztad ezt, csodás tanfolyamot, szeretettel, mindenkire  külön-külön odafigyelve, baráti légkörben, a 4 kvadráns szempontjainak megfelelve, és így, tökéletes volt. Különösen tetszett, hogy az elmélet mellett,  szituációs játékokkal sajátíthattuk el a gyakorlati tudást,  segítve egymást építő véleményekkel.
Nagyon jól használható ismereteket kaptunk  kronobiológiából és integrálszemléletből.
A vezetéseddel nagyon  jó csapat alakult ki, örülök, és hálásan köszönöm,  hogy ott lehettem és tanulhattam Tőled!

Szeretettel: Marton Edit

A Facebook oldalon nézheted meg a képeket, hogy betekints a tanfolyam hangulatába

ITT >>>>>

Ha szeretnél Te is egy ilyen tanfolyamon részt venni, akkor várlak szeretettel!

 

BUDAPESTEN

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Tanácsadás

Kérek értesítést az új bejegyzésről

E-mail cím:*E-mail cím újra:*Hogyan szólítsalak:*

 

 

Facebook

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod.
Adatvédelem