Selfness

Tedd meg ezt a három dolgot a 10 milliószoros napon

tibetan prayer wheel 1A tibetiek szerint négy ilyen nap van az évben. 2017 - ben, most március 12-én, pénteken van az első 10 milliószoros nap!

A mostani alkalommal ráadásul szűz telihold van, amely minden teremtő energiát megsokszoroz. 

 

Ezeken a napon minden, amit teszünk, gondolunk, mondunk, 10 milliószorosan száll vissza ránk. Ezeken a napokon érdemes megtennünk mindent, amiről szeretnénk, ha teljesülne és megsokszorozódva hatna.

Ezeken a napokon az energiák jóval erősebben hatnak, mint máskor. Ilyenkor érdemes arra gondolni, amit szeretnénk, hogy megvalósuljon az életünkben. A negatív érzelmeinket, gondolatainkat pedig könnyebben elengedhetjük. A tisztítások, gyógyítások, elengedések is 10 milliószoros erővel hatnak, azaz minden nagyon gyorsan megteremtődik.

Ezért ezeken a napokon a legjobb, ha már reggel kinyilvánítjuk, mit szeretnénk elengedni, illetve megteremteni az életünkben, és elképzeljük, átéljük (a nap folyamán akár többször is), amint már be is következett, meg is valósult.

Azt mondják, hogy ezeken a napokon a pozitív illetve negatív cselekedetek hatása tízmilliószorosára hatványozódik, ebből kifolyólag a spirituális gyakorlatok végzése kimondottan javallott.

Igyekezzünk, hogy az öröm, a harmónia, a béke és a szeretet járjon át bennünket egész nap, és ezeket az érzéseket terjesszük ki családunk tagjaira, barátainkra, az emberiségre, minden élőlényre, és a Földre is. Képzeljük el, hogy a Föld és a rajta élők egészségesek, a harmóniát, a békét és a szeretetet árasztja minden, és mindenki! A metta meditáció!

Tegyél meg mindent, amit szeretnél,10 milliószoros erővel fog hatni!

vizcsepp

Javaslok három dolgot, amit mindenképpen tegyél meg ezen a napon.

1. Legyél kedves magadhoz!

2. Csinálj valami olyant, amivel kilépsz a konfortzónádból!

3. Tegyél jót valakivel!

Tapasztaltad már a 10 milliószoros nap hatását? Oszd meg másokkal észrevételeidet.

Oszd meg másokkal is, ha szeretnéd, hogy tudjanak róla!

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Tanácsadás

Kérek értesítést az új bejegyzésről

E-mail cím:*E-mail cím újra:*Hogyan szólítsalak:*

 

 

Facebook

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod.
Adatvédelem