Albu Ili

Bemutatkozás

albuili_2011.11

"Olyan sétára viszlek magammal, amelyen lépteink rendben követik egymást, odaültetlek a hegy tetejére, ahonnan minden vitás kérdésed megoldódik, és hagyom, hogy magad szűrd ki ebből az igazságodat."

Antoine de Saint-Exupéry

 

1966 szeptember 19- én születtem Erdély számomra legkedvesebb városában, Csíkszeredában. Gyönyörű hegyek között nőttem fel és emlékszem, amikor a nagyapámmal végigsétáltunk az akkor még igen kisváros főutcáján mindenki köszönt mindenkinek, mert csak ismerősökkel találkoztunk. Szerencsés vagyok, mert egy olyan burokban éltem a gyermekkoromat, amelyben megtapasztalhattam a családi gyökerek ölelő karját.

 

A számmisztika szerint 41-es 5-ös sorsmisszió számommal azt gondolom, hogy sok segítő energiát kaptam ahhoz, hogy a mai napig mindig tanuljak valamit, vagy ha éppen nem tanulok, akkor tanítsak. Ez valahogy természetes volt, hiszen a családban azt a példát láttam, hogy nem telik el nap, hogy ne lássam, a szüleimet könyvel a kezükben.

25 éve, a lányom születése után kezdtem el tanulni először csak hobbiból természetgyógyászatot különböző tanfolyamokon. Így megtanultam a reflexológiát, az illatterápiát, tanultam az ásványokról, a gyógynövényekről.

A tanulmányaimat a családi és baráti körben hasznosítottam és örömmel láttam, hogy a természet erői mennyire egyszerűen képesek gyógyítani. Minél többet tanultam és használtam a tanultakat, egyre többet akartam tudni, mert az akkori világomban egy új világkép kapuja tárult elém.

Iskolát kerestem arra, hogy még többet tudjak, még jobban ismerjem meg ezt a világot.

Így találtam meg a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetem, ahol a kérdéseimre válaszokat kaptam és stabil alapot az ezotéria és a természetgyógyászati tanulmányaimhoz.

A tanulás alatt éreztem, hogy nem elég ezeket a dolgokat tudni, meg is kell tapasztalni mindezt belülről. Így elkezdtem transzlégzésre, önismereti csoportba, pszichodráma csoportba járni. Természetesen nem egyszerre mindent, hanem éppen ahogy a belső fejlődésem igényt érzett rá.

Tanultam numerológiát, Bach virágterápiát, évekig egy Taró iskolában a Taró rejtelmeibe kaptam beavatást. Megtanultam az EFT és tanultam arcdiagnosztikát is.

2004-ben elmentem egy vipassana meditációs elvonulásra, amely megerősített abban, hogy jó úton járok. 2004-től a meditáció életem része, minden nap meditálok, hiszem, hogy ez a leggyorsabb és legbiztonságosabb út a spirituális fejlődéshez.

Azt éreztem, hogy még jobban tudni akarom a betegségek, a nehézségek hátterében meghúzódó okokat. Így találkoztam az Új Germán medicinával is.

Egyre jobban tudtam, hogy minden tanulmányomhoz szükséges a pszichológiai ismeret is. Ekkor találkoztam az Integrál Akadémiával, ahol az eddigi összes természetgyógyászati és spirituális tanulmányaimat keretbe rendezhettem, integrálni tudom, az integrál pszichológia segítségével.

Tanultam tiszta és terápiás kommunikációt, szimbólumterápiát, szükséglet és értékrend alapú kommunikációt és tanítási módszertant ezekhez a nagyon hatékony eszközökhöz. Hat évig tanítottam az Integrál Akadémián Tiszta és Terápiás kommunikációt az integrál pszichológiai tanácsadóknak.

Így lett számomra kerek a világ, hogy a spiritualitás és a pszichológia közös tálcán kap helyet, és jól megfér egymással.

Feladatomnak érzem, hogy segítsem másokat a mélyebb önismeretre és támogassak másokat az önismereti útjukon.

Úgy érzem ezért tanultam ennyit, hogy a hozzám fordulóknak a legjobb módszert tudjam felkínálni az önismeretük fejlesztéséhez, az elakadásaikhoz, a nehézségeken való felülemelkedésükhöz.

Jelenleg egyéni tanácsadásokat, tanfolyamokat és tréningeket tartok. Egyéni tanácsadásaimban, mint integrál tanácsadó a hozzám fordulóknak azt a módszert tudom ajánlani, ami számukra abban a helyzetben a legmegfelelőbb. Itt olvashatsz arról, hogy milyen esetben fordulj hozzám egyéni tanácsadásra.

Időszakonként tartok kronobiológia tanfolyamot, amit kimondottan pszichológiai típustan szemszögéből szemlélem. Ezen kívül szintén időszakonként tartok kommunikációs tréningeket, önismereti tréningeket és tanfolyamokat.

Hiszek abban, hogy én csak segíthetek, ha kérik tőlem. A csodát a változáshoz és a harmonikus élethez mindenki képes megtenni. Tudom, hogy nagy bátorság szükséges ahhoz, hogy segítséget kérjünk, ha elakadunk, és nem tudunk tovább lépni az életünk különböző területein.

Amennyiben úgy érzed, hogy segítségre van szükséged és bizalmat érzel irántam, akkor keress meg egyéni tanácsadáson, vagy gyere el tanfolyamomra, tréningemre.

Szeretettel Várlak!

Albu Ili

+ 36 70 258 7893

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

Energetikai blokkok, traumák, elakadások oldása

Energetikai blokkok, traumák, elakadások oldása.

ili_2011.11

 

 

"Olyan sétára viszlek magammal, amelyen lépteink rendben követik egymást, odaültetlek a hegy tetejére, ahonnan minden vitás kérdésed megoldódik, és hagyom, hogy magad szűrd ki ebből az igazságodat."

Antoine de Saint-Exupéry

 

 

 

Az alábbi módon segítek, ha felkeresel problémáiddal, elakadásaiddal, amit egyedül nem tudsz megoldani.

Integrál tanácsadás

INTEGRÁL TANÁCSADÁS


Az integrál tanácsadással abban tudok hozzájárulni a TE
•    változásodhoz
•    fejlődésedhez
•    a problémáid megoldásához, hogy
Megmutatom az utat, amellyel képessé válsz önmagadat, környezetedet, kapcsolataidat nem csak látni és megélni, hanem átérezni és megérteni miközben
•    a problémáidat megoldod
•    fejlődsz
•    kiteljesíted egyéniségedet.

Taró elemzés

60 PERCES TARÓ ELEMZÉS és TANÁCSADÁS

•    Bizonytalanság, kételyek gyötörnek?
•    Megerősítésre vársz egy döntésed előtt?
•    Nem tudod hogyan tovább?
•    Ha olyan problémával küzdesz, amelyben egyedül nem tudod a kiutat
•    Szeretnéd tudni mi vár rád az elkövetkező évben?

Tanácsadás

Kérek értesítést az új bejegyzésről

E-mail cím:*E-mail cím újra:*Hogyan szólítsalak:*

 

 

Facebook

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod.
Adatvédelem